Viber Sanal Numara Edinme ve Aktivasyonu: Gizliliği Artıran Pratik Rehber

Viber Sanal Numara Edinme ve Aktivasyonu: Gizliliği Artıran Pratik Rehber

Whatsapp'ın gizlilik politikası hakkında devam eden tartışmalar, kullanıcıları alternatif mesajlaşma uygulamalarını keşfetmeye yönlendiriyor. Gizlilik konusunda kullanıcıların tercihi Viber, hem tamamen donanımlı bir mesajlaşma uygulaması olması hem de topluluklar ve listeler oluşturma konusunda kullanışlı bir araç olması nedeniyle öne çıkıyor. Viber, aynı zamanda kullanıcılarına 30 saniyelik kısa videolar yayınlama imkanı sunan bir sosyal paylaşım platformudur. Tüm diğer mesajlaşma servisleri gibi, Viber de kullanıcıların cep telefonları üzerinden çalışır ve bu nedenle Viber SMS aktivasyon işlemine ihtiyaç duyar.

Sanal Numaralar ile Viber SMS Doğrulama İşlemi

Viber uygulamasını mobil cihazlarına indiren kullanıcılar, karşılama ekranında ülke ve telefon numarası alanları ile karşılanır. Gizlilik konusunda bir adım daha ileri giden Viber, kullanıcıların sanal numaralar kullanmasını teşvik eder. Bu nedenle, ülkemizin önde gelen sanal numara servisi UygunSMS.com, Viber hesabı oluşturmayı planlayan kullanıcılara yardımcı oluyor. UygunSMS.com üzerinden güvenle edinebileceğiniz Viber sahte numara ile hesap oluşturabilir ve Viber'ın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Viber Hesabını Aktifleştirme Süreci

UygunSMS.com üzerinden edindiğiniz Viber sahte numara ile Viber hesabınızı oluştururken, satın aldığınız telefon numarasına bir SMS kodu gönderilir. Bu 6 haneli kodu UygunSMS.com'da görüntüledikten sonra Viber uygulamasına girebilirsiniz. Kod, Viber'i kullandığınız telefona gelmeyeceği için otomatik olarak algılanmayacaktır. Bu kodu klavyeden yazarak onaylama işlemi yapabilirsiniz. Bu işlemden sonra tam adınızı, doğru tarihi ve güncellemeleri alma konusundaki tercihinizi Viber numara alma uygulamasında belirtebilir ve Viber'i kullanmaya başlayabilirsiniz. Viber SMS doğrulama aşaması, hesabınızın gerçek bir kişi tarafından kullanılıp kullanılmadığının tespiti için uygulamanın gerektirdiği zorunlu bir işlemdir. Doğrulama işlemi yapmadan uygulamayı kullanmanız mümkün değildir. Her bir telefon numarası yalnızca bir Viber hesabında kullanılabilir.

Viber Aktivasyon Kodu Gelmezse Ne Yapmalıyız?

Viber aktivasyon kodunuz gelmiyorsa, bunun iki farklı sebebi olabilir. İlki, uygulama kaynaklı olabilir. Birçok kullanıcı, Viber onay kodunun gelmemesi sorununu dile getirmiştir, ancak genellikle bu problem birkaç dakika içinde kendi kendine düzelir. İkinci sebep ise UygunSMS.com'un servislerindeki yoğunluk olabilir. Bu durumda, UygunSMS.com kullanıcıdan herhangi bir ücret talep etmez ve düşen bakiye, kullanıcının hesabına kesintisiz bir şekilde iade edilir.

UygunSMS
UygunSMS

28.05.2023

Hemen Üye Ol, Kullanmaya Başla!

Üye olmak veya mevcut hesabınıza giriş yapmak için hemen tıklayın.


logo
SMS Onay Sitesi, Ucuz SMS Onay. UygunSMS.com 2022 yılında uygun ve kaliteli hizmet politikası ile geliştirilmeye başlanmıştır.

© Powered by DevTimers